Plåt Lars

Plåt-Lars AB startades 1967 av Lars Erik Fix och är ett företag som sätter högsta kvalitet och ett professionellt och seriöst bemötande i första hand.

Plåt Lars utför allt förekommande byggnadsplåtslageri från mindre service uppdrag till stora totalentreprenader. Till vårt förfogande har vi välutbildade plåtslagare med lång yrkeserfarenhet.

Tillsammans med dotterföretagen Falu Mek och Västerdala Tak utför vi även konceptprojekt. Det innebär att vi tar på oss stomme, tak, fasad och projektering.  

Du som beställare har en kontakt under hela projektets gång.  
IMG5IMG5
IMG5
Plåt Lars är det första byggnadsplåtslageriet som erhållit auktorisation för byggnadsplåtslagerier i Sverige. 

Plåt Lars är idag cirka 18 anställda inkluderat tjänstemän och omsätter cirka 25MSEK.

Vår Kvalitetspolicy

Plåt Lars  kvalitetsarbete omfattar såväl tjänster som yrkeskunnande och material. Genom regelbunden utveckling och väl förankrade rutiner i kvalitetsstyrning där alla tar gemensamt ansvar, uppfyller vi dagens och framtidens kvalitetskrav.

Vår Miljöpolicy

Plåt Lars verkar för en ekologisk bestående utveckling, genom starkt engagemang av medarbetarna och ständig kompetensutveckling i avsikt att leverera hälsosamma miljömedvetna projekt.
​​​​​​​

Vår Arbetsmiljöpolicy

Vi vill skapa säkra och trivsamma arbetsmiljöer för våra anställda, och genom medarbetarnas engagemang forma en helhetssyn för livskvalitet, såväl i arbetet som på fritiden.