Vi söker Just nu 


Plåt Lars AB söker plåtslagare

Plåt-Lars AB startades 1967 av Lars Erik Fix. Idag drivs bolaget av VD, Mikael Nilsson, som tillsammans med 13 välutbildade plåtslagare alltid sätter kvalité och säkerhet först. De flesta av våra plåtslagare har arbetat hos oss sedan länge. 

Plåt-Lars AB är idag ett av bolagen i en expanderande koncern där dotterbolaget Västerdala Tak AB och systerbolaget Falu Mekaniska Verkstad AB ingår. I koncernen finns även andra bolag med annan inriktning. Koncernen sysselsätter ca 45 medarbetare och omsätter tillsammans ca 80 miljoner.
Plåtslageriarbeten med uppdrag i Dalarna och Mälardalen.
Vi utför takrenoveringsarbeten på såväl nyproduktion som på kulturhistoriskt värdefulla byggnader såsom kyrkor mm.
Vi söker nu ytterligare personal för att möta såväl våra som marknadens behov.
I denna tjänst får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor i stimulerande och roliga projekt.
 

Vi söker

Vi söker kompetenta plåtslagare som vill utvecklas tillsammans med oss. Hos oss erbjuds du en spännande och attraktiv arbetsmiljö med roliga och varierande arbetsuppgifter och chans till personlig utveckling.
Du ska ha flera års erfarenhet av plåtslageriarbete och gärna ett yrkesbevis, även om vi inte ställer det som krav. Vi har varje år många avancerade entreprenader som kräver hög yrkeskunnighet och nogrannhet. Vi kan som enda plåtslageri i regionen erbjuda utmanande projekt i allt från enklare entreprenader och servicearbeten till kvalificerade omtäckningar av kyrktorn.
Erferenhet från kulturentreprenader är meriterande.
Plåt-Lars gör 2022 en storsatning på personal, trivsel och hälsa. Vi flyttar till nya lokaler i Falun med generösa och moderna personalutrymmen, eget gym och välplanerad verkstad. Vi genomför varannat år en hälsoundersökning för samtlig personal. 

Vi har kollektivavtal för såväl tjänstemän som hantverkare.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka. Välkommen att skicka in din ansökan till mikael.nilsson@plat-lars.se
För ytterligare frågor kring tjänsten och ansökan, kontakta Mikael Nilsson på   mikael.nilsson@plat-lars.se  alt 073-3452163