Vi söker Just nu 


​​​​​​​Plåt Lars AB söker projektledare


Plåt-Lars AB startades 1967 av Lars Erik Fix. Idag drivs bolaget av VD, Mikael Nilsson, som tillsammans med 13 välutbildade plåtslagare alltid sätter kvalité och säkerhet först. De flesta av våra plåtslagare har arbetat hos oss sedan länge. 

Plåt-Lars AB är idag ett av bolagen i en expanderande koncern där dotterbolaget Västerdala Tak AB och systerbolaget Falu Mekaniska Verkstad AB ingår. I koncernen finns även andra bolag med annan inriktning. Koncernen sysselsätter ca 45 medarbetare och omsätter tillsammans ca 80 miljoner.
Plåtslageriarbeten med uppdrag i Dalarna och Mälardalen.
Vi utför takrenoveringsarbeten på såväl nyproduktion som på kulturhistoriskt värdefulla byggnader såsom kyrkor mm.
Vi söker nu ytterligare en projektledare för att möta såväl våra som marknadens behov.
I denna tjänst får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor i stimulerande och roliga projekt.
 

Vi söker

Dig som har solid erfarenhet av projektledning inom byggnadsplåt, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet.
I din roll ansvarar du för att leda och utföra entreprenader i enlighet med kundens önskemål inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar.
I dina arbetsuppgifter ingår kalkylering, budgetering, projektering, projektledning samt kontroll och besiktning av entreprenader.
Du utgår från vårat kontor i Falun, men kommer att förflytta dig mellan kontoret och projektets arbetsplats. Arbete på annan ort förekommer.
Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. Rätt attityd och engagemang är något vi värdesätter. Du är affärsmässig, drivs av resultatmål och är nyfiken på att lära och utvecklas. Du vill ha roligt på arbetsplatsen och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens, men samtidigt ödmjuk. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

B-körkort är ett krav.

Nedanstående kvalifikationer anses vara meriterande:
-Utbildad inom entreprenadjuridik för byggverksamhet, AB 04 och ABT 06
-Utbildad Bas-P/U
-Hanterar Hus AMA

Vi har kollektivavtal för såväl tjänstemän som hantverkare.

Låter detta intressant? Tror du att du har det som krävs? Tveka inte att söka. Välkommen att skicka in din ansökan till mikael.nilsson@plat-lars.se
För ytterligare frågor kring tjänsten och ansökan, kontakta Mikael Nilsson på   mikael.nilsson@plat-lars.se  alt 073-3452163  


Plåtslagare

Vi söker kompetenta personer som vill utvecklas tillsammans med oss. Hos oss erbjuds en spännande och attraktiv arbetsmiljö med roliga och varierande arbetsuppgifter och chans till personlig utveckling.
​​​​​​​
Just nu söker vi erfarna plåtslagare. Maila mikael.nilsson@plat-lars.se​​​​​​​ med ditt CV och en kort beskrivning om dig själv.